Hitchcock pred Ruskom: "Chcem počuť štekať svojich psov"

NETKY.SK • 12 Máj 2011, 12:39 • 2 min
Hitchcock pred Ruskom: "Chcem počuť štekať svojich psov"

Hitchcock pred Ruskom: "Chcem počuť štekať svojich psov"

slovakia

left justify in out

img

Tréner kanadskej hokejovej reprezentácie Ken Hitchcock sa vo štvrťfinále majstrovstiev sveta proti Rusku bude spoliehať na svojich najskúsenejších hráčov a v bráne dá príležitosť Jonathanovi Bernierovi.
      Päťdesiatdeväťročný kouč v rozhovore pre portál tsn.ca vyhlásil, že jedine skvelé výkony opôr "krajiny javorového listu" budú viesť k úspechu. "Nemôžme vyhrať tento turnaj bez toho, aby sa rozštekali naši najlepší psi. Ak chceme uspieť, potrebujeme, aby naplno zabrali Jason Spezza, Rick Nash, James Neal, Alex Pietrangelo, Dion Phaneuf a Brent Burns. To isté platí v prípade Rusov, ich elity z KHL a Alexa Ovečkina s Iľjom Kovaľčukom," uviedol.
      V kanadskej bráne nastúpi od úvodu náhradník Los Angeles Kings Bernier, ktorý v tejto sezóne odchytal len 25 zápasov s vyše 91-percentnou úspešnosťou zákrokov. Dvadsaťdvaročný gólman dostane prednosť pred Jamesom Reimerom a Hitchcock dúfa, že nesklame jeho dôveru. "Rusko nezdoláme bez veľmi dobrého výkonu brankára, bez toho sa jednoducho nezaobídeme. Náš najbližší súper už síce počas šampionátu prehral niekoľko zápasov, ale na nedostatok šancí sa nemôže sťažovať, obzvlášť čo sa týka prečíslení," dodal.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies