Historicky prvý titul Leicestru je na dosah, stačí vyhrať nad United

NETKY.SK • 28 Apríl 2016, 12:39 • 2 min
Historicky prvý titul Leicestru je na dosah, stačí vyhrať nad United

LONDÝN - Futbalisti anglického Leicesteru City môžu cez víkend zakončiť spanilú jazdu za prvým titulom v klubovej histórii. Zverencom Claudia Ranieriho stačí vyhrať v zápase 36. kola na ihrisku Manchestru United.

slovakia

left justify in out

Tri kolá pred koncom Premier League majú "líšky" sedembodový náskok pred Tottenhamom, zisk troch bodov im tak zabezpečí definitívu majstrovského titulu. "Čaká nás ťažký zápas na ihrisku Manchestru United. Domáci bojujú o najlepšiu štvorku, preto budú dosť namotivovaní. My si však veríme, že dokážeme dobre zahrať," povedal pre oficiálnu klubovú stránku záložník Leicesteru Andy King.

 

Leicester sa musí na Old Trafforde zaobísť bez suspendovaného Jamieho Vardyho, naopak trénerovi Louisovi van Gaalovi by mal byť opäť k dispozícii Wayne Rooney, ktorý chýbal v semifinálovom zápase FA Cupu proti Evertonu. "Môžeme zohrať veľkú rolu, pretože sa hrá pod tlakom. Mne to vyhovuje," vyjadril sa Rooney pre stránku United.

 

Záložník Tottenhamu Son Heung Min prezradil, že aj napriek veľkej bodovej strate budú jeho spoluhráči bojovať o šancu až do konca: "Sezóna ešte neskončila, musíme sa na to pozerať so vztýčenými hlavami. Leicester hrá síce pred nami, ale my sa musíme pozerať hlavne na seba. Čaká nás ťažký pondelňajší zápas s Chelsea."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies