Hirscherovi zmizli víťazné lyže

NETKY.SK • 21 December 2015, 10:48 • 2 min
Hirscherovi zmizli víťazné lyže

ALTA BADIA - Lyžiarsky kráľ Alta Badie Rakúšan Marcel Hirscher prišiel o svoj najdôležitejší pracovný nástroj. Trojnásobnému šampiónovi obrovského slalomu z tohto talianskeho strediska v nedeľu ukradli z cieľového priestoru jeho víťazné "obrákové“ lyže. Štvornásobný a úradujúci držiteľ veľkého glóbusu za celkový triumf vo Svetovom pohári prostredníctvom facebooku motivoval prípadného nálezcu.

slovakia

left justify in out

"Hľadajú sa moje súťažné lyže! Dĺžka 195 cm, vek: 3 mesiace, miesto narodenia: Altenmarkt, priezvisko: Atomic, krstné meno: číslo 22, naposledy videné: v cieľovom priestore. Poznámka: "Hláste sa, zajtra ich budem potrebovať," napísal Hirscher na svojom facebookovom konte. V pondelok od 18.00 h sa najlepší 32 pretekári z mužského Svetového pohára predstavia opäť v Alta Badii v boji o body, ale v paralelnom obrovskom slalome. Súťažiť sa bude vylučovacím systémom od šestnásťfinále až po finále.

 

 

 

WANTED - Mein RennskiLänge: 195 cm, Alter: 3 Monate, Geburtsort: Altenmarkt, Familienname: Atomic, Vorname: Nr. 22,...

Posted by Marcel Hirscher on Sunday, December 20, 2015

 

Dlhoprstí úradovali aj v ďalšom talianskom stredisku v rámci Svetového pohára - Val Gardene. Tam zmizli ešte v sobotu rovnako z cieľového priestoru Francúzovi Guillermovi Fayedovi lyžiarske topánky. Podľa serveru ORF sa druhý najlepší zjazdár zo sobotňajších pretekov napokon dočkal vrátenia topánok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies