Hipp splnil záchranársku misiu v Jihlave, chce pokračovať

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 16:15 • 2 min
Hipp splnil záchranársku misiu v Jihlave, chce pokračovať

JIHLAVA - Slovenský futbalový tréner Michal Hipp má za sebou úspešné polročné účinkovanie na lavičke českého prvoligového klubu Vysočina Jihlava.

slovakia

left justify in out

Splnil hlavný cieľ pred jarnou časťou sezóny 2015/2016 - udržať mužstvo medzi českou elitou. Jihlava napokon v 16-člennej Synot lige obsadila 11. priečku a v konečnej tabuľke je štyri body od zostupových pozícií. Definitívu si zabezpečila v predposlednom kole. "Myslím si, že bolo v našich silách mať cieľ splnený už skôr. A uhrať aj viac bodov," povedal bývalý tréner slovenskej reprezentácie Hipp v rozhovore pre portál idnes.cz.

Slovenský kormidelník si vie predstaviť aj pokračovanie v Jihlave. "Už v zime, keď som prichádzal, sme sa s vedením dohodli, že si po sezóne sadneme a prehodnotíme ďalšiu spoluprácu. Mám to tak koncipované aj v zmluve, ktorú mám do 30. júna. Ja tam taký bod. Takže verím, že sa stretneme a povieme si, čo a ako. Musím povedať, že tu mám vytvorené maximálne podmienky pre svoju prácu. Našiel som tu mimoriadne pracovitých ľudí. Takže nevidím žiadny dôvod, prečo nepokračovať.

 

Z mojej strany je záujem, ale zároveň som majiteľovi klubu a športovému vedeniu avizoval, že tu musíme vytvoriť viac konkurenčné prostredie. Posilniť sa a zároveň sa s niektorými hráčmi rozlúčiť. To futbal prináša," doplnil Michal Hipp.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies