Hip-hopový magnát Chris Lighty spáchal zrejme samovraždu, našli ho mŕtveho

NETKY.SK • 31 August 2012, 06:51 • 2 min
Hip-hopový magnát Chris Lighty spáchal zrejme samovraždu, našli ho mŕtveho

Hip-hopový magnát Chris Lighty spáchal zrejme samovraždu, našli ho mŕtveho - Kultúra Hip-hopového magnáta Chrisa Lightyho, ktorý bol manažérom Seana Diddyho Combsa, 50 Centa a ďalších, našli dnes mŕtveho v jeho byte v Bronxe. Podľa všetkého spáchal samovr

slovakia

left justify in out

imgHip-hopového magnáta Chrisa Lightyho, ktorý bol manažérom Seana "Diddyho" Combsa, 50 Centa a ďalších, našli dnes mŕtveho v jeho byte v Bronxe. Podľa všetkého spáchal samovraždu strelou do hlavy. 
      Hovorca polície Paul Browne povedal, že 44-ročný Lighty bol na mieste mŕtvy. Našli pri ňom ručnú strelnú zbraň s kalibrom 9 mm, ale žiaden list na rozlúčku.
      Súdny lekár musí potvrdiť príčinu smrti, bolo však očividné, že si strelné zranenie spôsobil sám.
      Lighty stál za niekoľkými hviezdami rapu, pomohol im nielen vydať hity, ale tiež k lukratívnym kariéram mimo sveta hudby. Bol jeho súčasťou celé desaťročia, pracoval s priekopníkmi ako bol LL Cool J, kým si založil vlastnú nahrávaciu a marketingovú spoločnosť, multimediálny konglomerát Violator.

Zdroj: TASR/Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies