Hip-hopová formácia Rae Sremmurd vystúpi vo Viedni a Prahe

NETKY.SK • 29 September 2016, 08:35 • 2 min
Hip-hopová formácia Rae Sremmurd vystúpi vo Viedni a Prahe

VIEDEŇ - Americká hip-hopová skupina Rae Sremmurd absolvuje začiatkom budúceho roka európske turné, v rámci ktorého sa predstaví aj v Rakúsku a Českej republike, a to konkrétne v Grazi, Viedni a Prahe.

slovakia

left justify in out

Viedenský koncert sa uskutoční 1. februára v klube Flex, ten pražský o deň neskôr v Lucerne. Duo odštartuje turné 18. januára v Londýne a ukončí ho 10. februára v Osle. Medzitým sa predstaví napríklad aj v Glasgowe, Amsterdame, Paríži, Ženeve, Krakove, Varšave, Berlíne, Kodani či Štokholme.


Skupina Rae Sremmurd vznikla v roku 2013 v Tupele v štáte Mississippi a tvoria ju bratia Khalif "Swae Lee" Brown a Aaquil "Slim Jxmmi" Brown, ktorí momentálne pôsobia v Atlante. Umelecké meno Rae Sremmurd vytvorili obrátením poradia písmen a rozdelením názvu EarDrummers, čo je label, prostredníctvom ktorého vydávajú svoju tvorbu.

 

Úspech zaznamenali hneď so svojím prvým singlom No Flex Zone, ktorý pochádza z ich debutového albumu SremmLife (2015). Ten sa v americkom rebríčku Billboard dostal najvyššie na piatu priečku. Tento rok v auguste naň nadviazali druhou štúdiovkou SremmLife 2.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies