Hingisová zvažuje návrat na štvorhry

NETKY.SK • 8 September 2010, 11:56 • 2 min
Hingisová zvažuje návrat na štvorhry

Hingisová zvažuje návrat na štvorhry

slovakia

left justify in out

img

Bývalá svetová tenisová jednotka Martina Hingisová opäť zvažuje návrat na kurty. Švajčiarska tenistka sa však chce tentoraz vrátiť len do štvorhry.
      Onedlho 30-ročná tenistka, ktorá v 16 rokoch vyhrala Wimbledon a pred troma rokmi po druhý raz odišla z kurtov, by si rada našla partnerku. "Už sa ma sem-tam pýtali, aj Lindsay Davenportová," uviedla Hingisová. "Ale ona sa chcela vrátiť príliš skoro a ja som na to nebola pripravená," uviedla na margo ponuky od americkej tenistky, niekdajšej rivalky.
      Hingisová nedávno hrala na súťaži Team Tennis v USA a pocítila chuť vrátiť sa, podľa vlastných slov však ešte nie je pevne rozhodnutá. "Neviem, teraz to ešte neviem povedať, stále je to v rovine možného. Musím najprv nájsť partnera a zaviazať sa tomu," povedala Hingsová, ktorá dala svetu tenisu prvýkrát zbohom v roku 2003 ako 22-ročná po sérii zranení členka. Opäť sa vrátila v roku 2006 a v ďalšom roku skončila vo svetovom rebríčku siedma. Znovu však odišla po pozitívnom teste na kokaín počas Wimbledonu. Dostala dva roky suspendácie, hoci stále tvrdila, že je nevinná. Tento rok sa na Wimbledone objavila opäť, s Ruskou Annou Kurnikovovou hrala na pozvanie vo štvrorhre.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona