Hingisová vo štvorhre s Hantuchovou aj v Tokiu

NETKY.SK • 3 September 2013, 08:11 • 2 min
Hingisová vo štvorhre s Hantuchovou aj v Tokiu

NEW YORK - Spolupráca slovenskej tenistky Daniely Hantuchovej so Švajčiarkou s rodiskom v Košiciach Martinou Hingisovou sa v tejto sezóne neskončila neúspechom v 1. kole štvorhry na grandslamových US Open v New Yorku.

slovakia

left justify in out

"V nasledujúcich pár dňoch budem bez tenisu šťastná a beriem to po jednotlivých štartoch. Áno, najbližšie to bude Tokio. Budem tam znova hrať s Danielou. Skoncipovali sme si celú sezónu a uvidíme, ako sa to vyvinie. Momentálne platí takáto verzia," povedala 32-ročná niekdajšia jednotka svetového rebríčka WTA vo dvojhre aj štvorhre Hingisová. Vyjadrenie priniesla oficiálna internetová stránka medzinárodných otvorených majstrovstiev Spojených štátov amerických. 

Hantuchová s Hingisovou prehrali v lokalite Flushing Meadows hneď na úvod s jednotkami deblového počítačového poradia a obhajkyňami trofeje, Taliankami Sarou Erraniovou a Robertou Vinciovou. 

Držiteľka 5 singlových trofejí na úrovni veľkej štvorky Hingisová sa vrátila koncom júla do súťažného diania po takmer šiestich rokoch odmlky, a to iba vo štvorhre. Po boku Hantuchovej odvtedy má zápasovú bilanciu 3:5, najďalej boli vo štvrťfinále v kalifornskom Carlsbade. 

Turnaj WTA Premier Toray Pan Pacific Open na tvrdom povrchu sa v japonskej metropole začne 22. septembra. Hingisová na ňom 5-krát triumfovala v singli a dva razy v debli - v roku 1998 s Chorvátkou Mirjanou Lučičovou a v sezóne 2000 po boku Francúzky Mary Pierceovej. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies