Hingisová s Hantuchovou ešte uvidia, či si zahrajú aj po US Open

NETKY.SK • 9 August 2013, 14:49 • 2 min
Hingisová s Hantuchovou ešte uvidia, či si zahrajú aj po US Open

TORONTO - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová a Švajčiarka s rodiskom v Košiciach Martina Hingisová sa ešte nerozhodli, či si spoločne zahrajú štvorhru aj po newyorských grandslamových US Open (26. augusta - 9. septembra).

slovakia

left justify in out

"V určitom zmysle ide už o vyvrcholenie sezóny, ale výhľadovo nevylučujeme, že budeme pokračovať aj po šnúre zámorských turnajov. Záleží aj na výsledkoch. Zároveň bude dôležité cítiť, že obe máme tendenciu pokračovať spoločne. Myslím si, že to je najpodstatnejšie. Rozhodnutie padne neskôr s prihliadnutím na všetky faktory," cituje Tennis World 32-ročnú niekdajšiu líderku svetového rebríčka v oboch disciplínach Hingisovú.

Staronová dvojica začala minulý týždeň v Carlsbade, tento týždeň si zahrala v Toronte, pred medzinárodnými otvorenými majstrovstvami Spojených štátov amerických ešte majú Hantuchová s Hingisovou naplánovaný štart v Cincinnati aj New Havene.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona