Hingisová počnúc Dauhou už s novou partnerkou po boku Čchan Jüng-ťan

NETKY.SK • 13 Február 2017, 16:52 • 2 min
Hingisová počnúc Dauhou už s novou partnerkou po boku Čchan Jüng-ťan

DAUHA - Taiwanská tenistka Čchan Jüng-ťan bude novou partnerkou Švajčiarky Martiny Hingisovej vo štvorhre po tom, ako košická rodáčka ukončila svoju spoluprácu s Američankou CoCo Vandweghovou.

slovakia

left justify in out

Nová kapitola sa začne už tento týždeň v katarskej Dauhe, kde Hingisová a Čchan Jüng-ťan nastúpia v 1. kole deblovej súťaže ako jej jednotky proti holandsko-švédskemu tandemu Kiki Bertensová, Johanna Larssonová.

Tridsaťšesťročná niekdajšia jednotka oboch svetových rebríčkov Hingisová síce hneď pri premiére s Vandeweghovou bola vo finále vlani v auguste v americkom Cincinnati, ale odvtedy sa nedostali ani len do ďalšieho boja o titul.

Hingisová momentálne figuruje na 8. pozícii v deblovom renkingu. Čchan Jüng-ťan sa nachádza na 13. priečke a dáva si pauzu od svojej sestry Čchan Chao-čching, referuje web Fox Sports Asia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona