Hingisová by neodmietla wimbledonský mix s Federerom

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 14:49 • 2 min
Hingisová by neodmietla wimbledonský mix s Federerom

LONDÝN - Švajčiarske bývalé jednotky tenisových svetových rebríčkov WTA, resp. ATP Martina Hingisová a Roger Federer si možno zahrajú miešanú štvorhru na wimbledonskej tráve o dva roky neskôr, než sa vo veľkom a napokon zbytočne riešilo pred OH v Londýne.

slovakia

left justify in out

"Kedysi som si veľmi užila štart po jeho boku na Hopmanovom pohári. Bol to skvelý partner so všetkými finesami. V súvislosti s Wimbledonom by som mu nepovedala ´nie´," skonštatovala košická rodáčka Hingisová pre internetovú stránku spomenutého grandslamového podujatia v britskej metropole. 

 

Tridsaťtriročná Hingisová momentálne dohliada na prípravu Nemky Sabine Lisickej a v marci získali deblový titul v Miami na Floride: "Veľmi ma to napĺňa, pretože Sabine má úžasný potenciál, skvelý servis aj celkový prístup. Poznám ju už od obdobia, keď mala desať rokov. Jej otec v tom celom veľmi pomáha a tímová chémia v zázemí je značne dôležitá. Každý deň sa teším na to, kam posunieme jej hru. Má všetky údery a teraz ide len o to, aby sa naučila v každej chvíli použiť ten správny." 

 

Hingisová v mixe triumfovala na melbournských Australian Open 2006 s Indom Mahešom Bhupáthím. Federer je so Stanislasom Wawrinkom olympijský víťaz v debli z Pekingu 2008. S krajankou sa radoval na spomenutom Hopmanovom pohári v Perthe už v sezóne 2001. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies