Hilltop Hoods sa premiérovo predstavia v Prahe

NETKY.SK • 27 Marec 2017, 12:57 • 2 min
Hilltop Hoods sa premiérovo predstavia v Prahe

PRAHA - Austrálska hip-hopová skupina Hilltop Hoods vystúpi 4. júla v pražskom letnom kultúrnom klube Tiskárna Na Vzduchu. Pre trojčlennú formáciu z Adelaide pôjde o prvé vystúpenie v Českej republike.

slovakia

left justify in out

Koncert bude súčasťou ich letného európskeho turné, v rámci ktorého sa predstavia napríklad aj v Hamburgu, Kolíne, Berlíne, Mníchove či Londýne.

 



Skupina Hilltop Hoods vznikla v roku 1994 a jej súčasnú zostavu tvoria rapperi Suffa a MC Pressure a DJ Debris, pričom prvý menovaný je aj producent. Debutovali v roku 1999 albumom A Matter Of Time, na ktorý nadviazali nahrávkou Left Foot, Right Foot (2001). Presadiť sa im však podarilo až s treťou štúdiovkou The Calling (2003), po ktorej nasledovali The Hard Road (2006), State Of The Art (2009), Drinking From The Sun (2012) a Walking Under Stars (2014). S poslednými štyrmi menovanými sa im podarilo dobyť austrálsky rebríček. Okrem toho majú na konte aj dva remixové albumy a šesť EP nahrávok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies