Hillary Clintonová pripravuje knihu esejí o volebnom súboji

NETKY.SK • 2 Február 2017, 07:11 • 2 min
Hillary Clintonová pripravuje knihu esejí o volebnom súboji

NEW YORK - Hillary Clintonová sa chystá ešte tento rok vydať knihu esejí, v ktorej sa dotkne aj vlaňajšej predvolebnej kampane a tiež svojej porážky v prezidentských voľbách. Agentúru AP o tom informovalo vydavateľstvo Simon & Schuster, v ktorom by publikácia mala vyjsť už na jeseň.

slovakia

left justify in out

Kniha, ktorá zatiaľ nemá názov, bude inšpirovaná Clintonovej obľúbenými citátmi. Clintonová (69) okrem nej pripravuje v tomto roku tiež nové, na mládež orientované ilustrované vydanie svojej populárnej publikácie It Takes a Village, ktorá vyšla v roku 1996.

 

Exministerka zahraničných vecí a bývalá senátorka, niekdajšia prvá dáma aj neúspešná uchádzačka o post prezidentky USA sa zároveň chystá obnoviť spoluprácu s agentúrou Harry Walker organizujúcou platené prednášky.

 

Práve za prácu pre túto inštitúciu Clintonovú počas predvolebnej kampane kritizoval jej súper o demokratickú prezidentskú nomináciu Bernie Sanders aj ďalší politici.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies