Hilário v Chelsea skončil, Schwarzer zostáva

NETKY.SK • 1 Júl 2014, 15:04 • 2 min
Hilário v Chelsea skončil, Schwarzer zostáva

LONDÝN - Austrálsky futbalista Mark Schwarzer zostáva chytať v Chelsea, predĺžil zmluvu o ďalší rok. Už 41-ročný veterán prišiel na Stamford Bridge vlani ako voľný hráč z Fulhamu, spoľahlivo kryl chrbát Petrovi Čechovi.

slovakia

left justify in out

V základnej zostave nastúpil na 12 zápasov, Čechovo zranenie ho dostalo do hry aj v prvom semifinále Ligy majstrov proti Atléticu Madrid. Rekordér v počte zápasov za austrálsku reprezentáciu (109) si v novembri minulého roka nadobro vyzliekol národný dres. V Anglicku chytal aj za Middlesbrough a Bradford, predtým v Nemecku za Kaiserslautern a Dynamo Drážďany.

Londýnčania tento týždeň ukončili spoluprácu s portugalským brankárom Henriquem Hiláriom, nepredĺžili s ním zmluvu.

 

Otázna je pozícia jednotky, tréner José Mourinho sa podľa britských médií rozhodol stiahnuť z hosťovania v Atléticu Madrid Thibauta Courtoisa. Belgičan je hráčom Chelsea od roku 2011, v drese Blues zatiaľ neodchytal ani jeden súťažný zápas. Uplynulé tri roky hosťoval v Atléticu Madrid. Do Chelsea sa nechcel vrátiť, kým mu v klube nezaručia post jednotky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona