Higuaína si v Neapole cenia na takmer 100 miliónov eur

NETKY.SK • 26 Jún 2015, 09:51 • 2 min
Higuaína si v Neapole cenia na takmer 100 miliónov eur

NEAPOL - Ak bude chcieť nejaký futbalový klub získať do svojho kádra Gonzala Higuaína, bude musieť talianskemu SSC Neapol vyplatiť odstupné viac ako 94,7 milióna eur. Povedal to šéf komunikácie "partenopei" Nicolas Lombardo.

slovakia

left justify in out

"Neapol by rád urobil oficiálne objasnenie toho, čo sa píše v novinách o prestupe Higuaína. Klub zdôrazňuje, že v Argentínčanovej zmluve je stanovená čiastka odstupného na 94 736 000 miliónov eur. Žiadne ponuky pod túto sumu nebudeme akceptovať. Tí, ktorí ho chcú, budú musieť vyrovnať túto hodnotu," povedal Lombardo pre Radio Kiss Kiss.

 

Dvadsaťsedemročného útočníka médiá spájajú s odchodom z Neapola počas tohto letného prestupového obdobia. Najväčšími záujemcami o Higuaínove služby majú byť Manchester City, AC Miláno, Arsenal Londýn a FC Liverpool. Rodák z francúzskeho Brestu Higuaín sa stal v Neapole spoluhráčom slovenského reprezentanta Mareka Hamšíka v roku 2013, keď prišiel z Realu Madrid za 40 miliónov eur. Informáciu priniesol špecializovaný portál goal.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona