Hiddink verí, že Chelsea skončí štvrtá: Potrebujeme 2,8 bodu na zápas

NETKY.SK • 14 Január 2016, 10:52 • 2 min
Hiddink verí, že Chelsea skončí štvrtá: Potrebujeme 2,8 bodu na zápas

LONDÝN - Hoci si futbalisti Chelsea Londýn udržali nulu na konte prehier pod vedením Guusa Hiddinka, remíza 2:2 proti West Bromwichu im môže skomplikovať cestu za naplnením sezónneho cieľa.

slovakia

left justify in out

Holandský kouč naďalej verí, že umiestnenie na štvrtej priečke a účasť anglického šampióna v Lige majstrov sú naďalej reálne. "The Blues" strelili v stredajšom dueli len jeden gól. V 20. minúte ním poslal domácich do vedenia Cesar Azpilicueta, potom už skórovali len hostia. Vyrovnávajúci Craig Gardner, vlastný v 73. minúte Gareth McAuley a ďalší štyri minúty pred koncom James McClean.

 

"Myslím, že je to férový výsledok. V prvom polčase sme však mali niekoľko šancí na to, aby sme viedli minimálne 2:0. Dostali sme nešťastný gól a aj ten ďalší bol veľmi lacný. Matematicky mi to na štvrtú priečku v tabuľke stále vychádza. Musíme ale vyhrať všetky domáci zápasy. Potrebujeme 2,8 bodu na zápas, to bude náročné," cituje Reuters Hiddinkove slová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona