Hiddink ďalším adeptom na post trénera Barcelony

NETKY.SK • 22 Júl 2013, 18:28 • 2 min
Hiddink ďalším adeptom na post trénera Barcelony

BARCELONA - Holanďan Guus Hiddink, ktorý v pondelok rezignoval na post trénera ruského futbalového klubu Anži Machačkala, sa ihneď zaradil medzi kandidátov na post kormidelníka španielskeho FC Barcelona. Informovalo o tom niekoľko zahraničných portálov, vrátane webov periodík The Guardian a Daily Mail.

slovakia

left justify in out

Úradujúci španielsky šampión hľadá náhradu za Tita Vilanovu, ktorý odstúpil v piatok z funkcie pre pretrvávajúce problémy s rakovinou slinných žliaz.

Medzi adeptmi figuruje podľa španielskych médií aj Gerardo Martino, ktorý aktuálne pôsobí v argentínskom klube Newell's Old Boys. Nástupcom Vilanovu by sa mohol stať aj menej známy Joan "Rubi" Ferrer, ten dočasne zastúpi odstúpivšieho hlavného kormidelníka úradujúceho španielskeho šampióna. Spomína sa tiež meno kouča reprezentácie Bosny a Hercegoviny Safeta Sušiča.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies