Hiddink chce v FC Chelsea udržať Fábregasa a Rémyho

NETKY.SK • 30 December 2015, 16:43 • 2 min
Hiddink chce v FC Chelsea udržať Fábregasa a Rémyho

LONDÝN - Staronový tréner anlického futbalového klubu FC Chelsea Guus Hiddink vyslovil želanie, aby počas januárového prestupového obdobia zostal celý tím pohromade.

slovakia

left justify in out

V ostatných dňoch sa totiž špekuluje o tom, že zo Stamford Bridge odíde dvojica hráčov Cesc Fábregas a Loic Rémy.


"Až do konca sezóny potrebujeme všetkých hráčov, ktorí sú momentálne v mužstve. Chelsea je stále v situácii, keď sa potrebuje zlepšovať. Nebudem sa zaoberať fámami, nech prídu odkiaľkoľvek. Čo sa týka Fábregasa, denne prichádza na tréning vysmiaty a ja som rád, že ani u ostatných hráčov nevidím zamračené tváre," cituje portál fourfourtwo.com slová 69-ročného Holanďana.


Hiddink prezradil, že by v januári chcel mužstvo posilniť na niekoľkých postoch. "Potrebujeme mať každý pozíciu zdvojenú. Máme niekoľko zranených hráčov. Zatiaľ nechcem v predstihu hovoriť o príchodoch. Prestupové okno je otvorené dokorán a my v klube to vítame," doplnil bývalý kormidelník Holandska, Ruska, Austrálie, Turecka či Kórejskej republiky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona