Heynckes dúfa, že Neuer stihne záver sezóny a pomôže Nemecku na šampionáte

NETKY.SK • 10 Apríl 2018, 17:18 • 2 min
Heynckes dúfa, že Neuer stihne záver sezóny a pomôže Nemecku na šampionáte

Mníchov - Tréner Bayernu Mníchov Jupp Heynckes verí, že brankár Manuel Neuer sa po dlhodobom výpadku vráti do diania ešte pred štartom futbalových MS v Rusku.

slovakia

left justify in out

"Situácia u Manuela Neuera sa vyvíja priaznivo. Jeho zranenie je stopercentne vyliečené, teraz ide o to, aby krok po kroku zvyšoval záťaž. Som presvedčený, že stihne záver klubovej sezóny a potom pomôže Nemecku na šampionáte," povedal Heynckes na tlačovej konferencii pred odvetným štvrťfinálovým súbojom Ligy majstrov 2017/2018 proti FC Sevilla.

 

Neuer len minulý týždeň po viac ako polročnej pauze absolvoval opäť ľahký brankársky tréning. Tridsaťdvaročný Neuer pauzoval od septembra minulého roka, keď si privodil vlásočnicovú zlomeninu kostičky v ľavej nohe. Vyšetrenie magnetickou rezonanciou už v marci potvrdilo, že sa kosť úplne zahojila.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies