Heynckes chápe sklamanie Ribéryho, ktorý sa vyhol médiám

NETKY.SK • 14 Január 2014, 13:47 • 2 min
Heynckes chápe sklamanie Ribéryho, ktorý sa vyhol médiám

ZÜRICH - Francúzsky futbalista Franck Ribéry sa po pondelňajšom Galavečeri v Zürichu vyhol obsiahlejším rozhovorom pre médiá. Jeho sklamanie z toho, že na úkor Portugalčana Cristiana Ronalda nezískal prestížne ocenenie Zlatá lopta FIFA za rok 2013, chápe aj jeho bývalý tréner v Bayerne Mníchov Jupp Heynckes. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Pred Ribéryho, ktorý v minulom roku vyhral s Bavormi päť trofejí, sa v hlasovaní dostal aj Argentínčan Lionel Messi. "Musím čestne povedať, že som rovnako sklamaný ako Franck. Ale bude hrať aj ďalej skutočne dobre. Franck chcel zvíťaziť, ale prenesie sa cez to," citovala agentúra DPA kouča, ktorý v pondelok získal cenu pre najlepšieho trénera.

Internetovému vydaniu denníka Bild sa však predsa len podarilo z francúzskeho reprezentanta dostať pár slov: "Samozrejme, že by som rád vyhral, ale je to OK. Čo viac už som mohol spraviť, keď som s Bayernom povyhrával všetko?"

Aj Ribéryho spoluhráč a kapitán Bayernu Philipp Lahm hlasoval ako kapitán nemeckej reprezentácie za Francúza. "Hlasoval som za neho. Zaslúžil by si vyhrať, no vo finálovej nominácii boli traja excelentní hráči," vyjadril sa Lahm, ktorý sa sám ocitol v najlepšej jedenástke sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona