Hewitt sa pre únavu odhlásil z exhibície v Kooyongu

NETKY.SK • 7 Január 2014, 14:25 • 2 min
Hewitt sa pre únavu odhlásil z exhibície v Kooyongu

MELBOURNE - Domáci obhajca titulu Lleyton Hewitt sa pre únavu odhlásil z exhibičného tenisového podujatia AAMI Classic, ktoré sa v Kooyongu v austrálskom Melbourne uskutoční 8. - 11. januára. Nahradí ho ďalší Austrálčan Jordan Thompson, vyzve Francúza Richarda Gasqueta.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný dvojnásobný grandslamový šampión Hewitt minulý týždeň triumfoval na turnaji ATP v Brisbane, vo finále prekonal ďalšieho bývalého lídra svetového rebríčka - rovesníka Rogera Federera zo Švajčiarska. V Kooyongu ide o tradičnú alternatívu na prípravu pred melbournskými grandslamovými Australian Open (13. - 26. januára) namiesto radových turnajov ATP. Ďalšie dvojice tvoria Tomáš Berdych (ČR) - Fernando Verdasco (Šp.), Grigor Dimitrov (Bul.) - Kei Nišikori (Jap.) a Stanislas Wawrinka (Švaj.) - Gilles Simon (Fr.).

Web Tennis World referoval, že Hewitt si mimo súťaž zahrá v piatok proti Britovi Andymu Murraymu. Ďalším doplnkovým ťahákom bude duel Srba Novaka Djokoviča s Argentínčanom Juanom Monacom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona