Hetrikový hrdina Suarez si pochvaľoval spoluprácu s Messim

NETKY.SK • 21 August 2016, 10:40 • 2 min
Hetrikový hrdina Suarez si pochvaľoval spoluprácu s Messim

MADRID - Futbalisti FC Barcelona úspešne vykročili za obhajobou titulu španielskeho majstra. V prvom kole La Ligy zdolali doma Betis Sevilla jasne 6:2.

slovakia

left justify in out

Hetrikom sa blysol Luis Suarez, dva góly si pripísal Lionel Messi. Skóre otvoril Arda Turan, ktorý nastúpil v základnej jedenástke namiesto Neymara. Brazílčan mal olympijské finálové povinnosti v Riu de Janeiro, kde s domácou Brazíliou získal historické zlaté medaily.

 

"Chceli sme všetkým ukázať, prečo sme šampióni. Bolo pre nás dôležité dobre vstúpiť do sezóny a myslím, že sa nám to podarilo. Spoluprácu s Lionelom Messim si pochvaľujem, je to bez pochýb najlepší hráč na svete. Je pre mňa privilégium, že môžem hrať po jeho boku. Veci vtedy idú ľahšie," povedal Suarez.

 

Tridsaťpäťročný útočník Betisu Ruben Castro priznal, že jeho tím nemal na Nou Campe nárok pomýšľať na lepší výsledok. "Barcelona má úžasný tím. Hrať proti nemu je nesmierne náročné. Vymaniť sa z tlaku, ktorý na vás vyvíja celých 90 minút, je poriadna fuška. Z neho zákonite pramenia chyby, ktorých sme sa dopustili neúrekom a dostali šesť gólov, no mohli sme obstáť ešte horšie..." konštatoval Castro, ktorý zaznamenal oba presné zásahy svojho tímu.

 

V ďalšom sobotnom stretnutí padlo až desať zásahov - hráči FC Sevilla triumfovali na vlastnom trávniku nad Espanyolom Barcelona 6:4 po tom, ako sa prvý polčas skončil nerozhodne 3:3.

 

La Liga - 1. kolo:

FC Barcelona - Betis Sevilla 6:2 (3:1)

Góly: 42., 56. a 82. Suarez, 37. a 58. Messi, 6. Turan - 21. a 84. Castro, 65.731 divákov.

 

FC Granada - FC Villarreal 1:1 (0:0)

Góly: 65. Ponce - 61. Castillejo, 15.101 divákov.

 

FC Sevilla - Espanyol Barcelona 6:4 (3:3)

Góly: 22. a 45.+1 Vietto, 15. Sarabia, 54. Vazquez, 66. Ben Yedder, 74. Kijotake - 8. Piatti, 26. Perez, 44. Sanchez, 79. Moreno, 29.399 divákov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies