Hertl prišiel definitívne o účasť na ZOH

NETKY.SK • 27 December 2013, 09:29 • 2 min
Hertl prišiel definitívne o účasť na ZOH

PRAHA - Český hokejista Tomáš Hertl zo San Jose Sharks môže zabudnúť na účasť na zimných olympijských hrách v Soči.

slovakia

left justify in out

Mladého útočníka pripravilo o šancu na premiérovú účasť pod piatimi kruhmi zranenie kolena, pre ktoré bude pauzovať minimálne mesiac. Tréner českého výberu Alois Hadamczik v rozhovore pre iSport.cz uviedol, že Hertl sa neocitne v nominácii.

"Šanca nie je takmer žiadna, ani teoretická. Tomáš nebude dlho trénovať, odíde mu svalová hmota. Teraz budeme musieť postaviť najlepšiu nomináciu bez Tomáša," uviedol pre iSport.cz Hadamczik, ktorý oznámi záverečnú nomináciu do Soči 6. januára. Pôvodne mal český kouč Hertla vo svojich plánoch v základnej zostave a vôbec nepochyboval o jeho štarte. 

Hertl sa na budúci týždeň podrobí operácii pravého kolena. Generálny manažér San Jose Sharks Doug Wilson v pondelok oznámil, že vedenie klubu zatiaľ netuší, ako dlho bude trvať rekonvalescencia. Hertl sa zranil minulý týždeň v zápase proti Los Angeles, keď ho fauloval kapitán Kings Dustin Brown. Do zdravotnej prestávky strelil český útočník v premiérovej sezóne v NHL 15 gólov a pridal 10 asistencií. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies