Hertha s Pekaríkom v pohári uspela, Leverkusen senzačne vypadol

NETKY.SK • 26 Október 2016, 08:10 • 2 min
Hertha s Pekaríkom v pohári uspela, Leverkusen senzačne vypadol

BERLÍN - Futbalisti Bayeru Leverkusen sa senzačne lúčia s Nemeckým pohárom už v šestnásťfinále, keď v utorok prehrali na ihrisku nováčika tretej najvyššej súťaže Sportfreunde Lotte po jedenástkovom rozstrele. Ďalej ide Hertha Berlín, ktorá v zostave už aj so slovenským obrancom Petrom Pekaríkom vyhrala na ihrisku druholigového St. Pauli 2:0.

slovakia

left justify in out

Leverkusen prehĺbil krízu z posledných týždňov a postaral sa o veľkú blamáž. Účastník Ligy majstrov bez potrestaného trénera Rogera Schmidta dvakrát v zápase viedol, keď sa do náskoku dostal v riadnom hracom čase aj v predĺžení, ale hráči Lotte dokázali na góly Kevina Vollanda odpovedať. V rozstrele bolo po piatich strelcoch skóre 3:3, potom sa pomýlil Julian Baumgartlinger a prekvapujúci postup treťoligistu spečatil Luka Tankulic.

 

 

 

Futbalisti Lotte vyradili už druhého bundesligistu, keď v 1. kole poslali po víťazstve 2:1 domov Werder Brémy a za postup získali finančnú prémiu 630.000 eur. Leverkusen vypadol z Nemeckého pohára v najskoršej fáze od sezóny 2011/12, keď skončil už v prvom kole.

 

Z pohára vypadol aj bundesligový Freiburg, ktorý doma remizoval s druholigovým Sandhausenom 3:3 a rovnako neuspel v rozstrele z bieleho bodu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona