Hertha posiela Dudu do Mníchova, verí Müllerovi-Wohlfahrtovi

NETKY.SK • 11 November 2016, 12:30 • 2 min
Hertha posiela Dudu do Mníchova, verí Müllerovi-Wohlfahrtovi

BERLÍN - Dlhodobá absencia slovenského futbalového reprezentanta Ondreja Dudu v zápasovom kolotoči viedla predstaviteľov bundesligovej Herthy Berlín k ďalšiemu kroku v súvislosti s liečbou problémového kolena 21-ročného stredopoliara.

slovakia

left justify in out

Duda v júli po majstrovstvách Európy vo Francúzsku prestúpil do Herthy z Legie Varšava, no za berlínsky klub pre zdravotné problémy ešte nenastúpil. Sninský rodák sa koncom októbra zapojil do riadneho tréningového procesu so svojimi spoluhráčmi a tréner Herthy Pál Dárdai zamýšľal jeho štart v zápase rezervného tímu. Pred týždňom sa však opäť ozvalo koleno a prekazilo plány maďarského kormidelníka.

Aj preto na budúci týždeň Duda odcestuje do Mníchova k dlhoročnému lekárovi nemeckej reprezentácie a Bayernu Mníchov Hansovi-Wilhelmovi Müllerovi-Wohlfahrtovi. Sedemdesiatštyriročný Müller-Wohlfahrt opustil Bavorov vlani v apríli. Informuje o tom web periodika Bild s dôvetkom, že operácia nie je v pláne. "Ondrej odletí do Mníchova v utorok a bude s ním týždeň," povedal spomenutému zdroju športový riaditeľ Herthy Michael Preetz a doplnil: "Dúfame, že potom budeme o krok ďalej a Ondrej už bude môcť začať."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona