Herrera opľul znak Manchestru City, vraj to nebol úmysel

NETKY.SK • 9 Apríl 2018, 16:11 • 2 min
Herrera opľul znak Manchestru City, vraj to nebol úmysel

MANCHESTER - Španielsky stredopoliar Ander Herrera sa v sobotu mohol tešiť z víťazstva svojho Manchestru United na pôde mestského rivala City 3:2 v anglickej futbalovej Premier League, vzápätí však musel vysvetľovať incident počas polčasovej prestávky. Dvadsaťosemročného reprezentanta zachytili kamery ako si pri odchode do útrob štadióna odpľul na znak domáceho tímu.

slovakia

left justify in out

Okamžite sa ozvali hlasy, ktoré Herreru obvinili z pohŕdania súperom. Podľa britského denníka The Independent dokonca "Citizens" zvažujú podanie oficiálnej sťažnosti Futbalovej asociácii (FA).

 

"Zábery jasne ukazujú, že incident je zveličený a v žiadnom prípade nešlo o znevažovanie súpera. Celá záležitosť bola len nešťastnou náhodou," uviedli v stanovisku opačný názor "červení diabli". Zápas sprevádzala nervozita, domáci inkasovali až šesť žltých kariet, čo pre nich znamená automatickú pokutu 25-tisíc libier od FA.

United po prvom polčase prehrávali 0:2, po zmene strán dokázali otočiť výsledok vo svoj prospech a odvrátili oslavy City z majstrovského titulu. Zverenci Pepa Guardiolu však ostávajú na prvom mieste v ligovej tabuľke s pohodlným 13-bodovým náskokom pred Man Utd. Do konca sezóny Premier League ostáva odohrať šesť zápasov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona