Herná receptúra na čokoládové produkty

NETKY.SK • 31 Október 2021, 12:30 • 2 min
Herná receptúra na čokoládové produkty

Výmena prostredia bežného a bezproblémového života na farme za výrobu čokolády v netradičnom a strašidelnom zámku. Nová hra nás zavedie do neobyčajnej receptúry sladkej čokolády s mysterióznou atmosférou.

slovakia

left justify in out

Autor úspešnej indie hry Stardew Valley sa rozhodol predstaviť hráčom jeho nový herný koncept. Nová hra s názvom ConcernedApe’s Haunted Chocolatier presúva hráčov k výrobe rôznych druhov čokolád. Autor uviedol, že aj napriek mysterióznemu nádychu hry je najdôležitejšie zachovať zábavu, ale aj predovšetkým zabezpečiť pozitívny vplyv z hrania.

 

Prečítajte si tiež: Lara Croft oslavuje 25 rokov na hernej scéne, no hráči Halo na Xbox 360 predčasne smútia

 

Aj napriek podobnosti grafickej stránky predošlej hry, by sme mali očakávať vylepšenia v samotnom jadre hry. Hra je stále v procese vývoja a všetko sa môže kedykoľvek zmeniť, no zatiaľ má autor v pláne sústrediť sa na základný koncept tvorby čokolády, na ktorú hráč potrebuje ingrediencie. Tie však nebude ľahké nájsť. Po úspešnom získaní a vyrobení čokolády nastáva ďalší dôležitý proces, ktorým je predaj vyrobenej čokolády. Autor hry neuvádza do podrobnosti ďalšie herné mechaniky, alebo čo všetko bude v hre k dispozícii, nakoľko ide ešte len o začiatok vývoja. Čokoľvek sa môže zmeniť alebo nahradiť, no hlavný koncept by mal zostať nezmenený.

 

Opäť je veľmi skoro hovoriť o podrobnostiach akýchkoľvek herných mechaník. Sám autor uviedol, že pri porovnaní s predošlou hrou, by mala byť nová hra zameraná o niečo viac na akčnejší štýl RPG.

 

Možno vás zaujme: VIDEO: Bližšie k budúcnosti. V Japonsku začali predávať stroje, ktoré majú nahradiť autá

 

Hra je momentálne v štádiu vývoja. Na hre autor pracuje sám, ako tomu bolo aj v predošlej indie hre Stardew Valley. V tejto fázy vývoja je veľmi náročné určiť presný dátum vydania. Aj napriek tomu, že sú k dispozícií herné záznamy, podľa samotných slov herné vývojára, si hra vyžaduje ešte mnoho vecí dorobiť.

 

img

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies