Heringhová to konečne povedala na plné ústa! Už veľmi dlhú dobu nie som Borisovou partnerkou

NETKY.SK • 24 Apríl 2017, 15:35 • 2 min
Heringhová to konečne povedala na plné ústa! Už veľmi dlhú dobu nie som Borisovou partnerkou

Titulu oficiálnej partnerky sa vzdala! Andrea Heringhová pre údajnú mediálnu vojnu s najčerstvejšou mamičkou Barborou Balúchovou uviedla veci na pravú mieru.

slovakia

left justify in out

Noviny dnes zaplnili správy o konflikte medzi Andreou Heringhovou a Barborou Balúchovou, ktoré patria do portfólia mamičiek politika Borisa Kollára. Andreu mali rozčúliť informácie o tom, že za svoje kilá navyše môže jej žiaľ a fakt, že ju na poste favoritky mala vystriedať práve Balúchová. „Vzhľadom na to, že sa neustále o mne píše, že som pribrala pre neveru a hlavne pre poslednú slečnu, ktorá ma vraj porazila na celej čiare, vás môžem ubezpečiť, že sa moja váha rapídne nezväčšila, som vyrovnaná a spokojná, neustále ako mi dovolí čas, športujem a zdravo sa stravujem. A ešte by som niečo predsa len k tej slečne, s ktorou ma už takmer rok spájate, niečo povedala: tak toto určite nie je moja konkurencia, pre ňu rozhodne do vankúša neplačem, verte mi, že nie je prečo,“ napísala do statusu na sociálnej sieti.

 

Odpoveď na seba dlho nenechala čakať a k Heringhovej sa na oplátku vyjadrila aj samotná Balúchová. „To si naozaj ideme vykrikovať niečo cez médiá a Facebook? Si dospelá žena a tváriš sa, že si nad vecou, tak načo? Už máš aj určitý vek, aby si veci riešila ako dospelá! Nechcela som reagovať na tvoju osobu, ale tá slečna, akou ma nazývaš, si 10 rokov zarába spevom, vyskúšala rôzne podnikania a v 18. rokoch sa odsťahovala od rodičov a hneď, ako to bude možné, sa opäť vrátim do práce. Čo ty? A nič to, že si pribrala, môžeme ísť spolu do fitka,“ reagovala nasrdená Balúchová. 

 

Po uverejnení oboch statusov v médiách a označení ich ako "vojna" sa Heringhová prihlásila opäť o slovo. „Médiá opäť niečo nepochopili. Už veľmi dlhú dobu nie som Borisovou partnerkou, preto nechápem, prečo musím byť neustále spájaná s jeho záležitosťami. Budem vďačná, keď budete kontaktovať jeho posledné partnerky, či matky,“ uviedla po rokoch veci na pravú mieru a tým dala definitívnu bodku za titulom oficiálnej partnerky Borisa Kollára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies