Herečky Carrie Fisherovú a jej matku Debbie Reynoldsovú pochovali v L.A.

NETKY.SK • 7 Január 2017, 13:17 • 2 min
Herečky Carrie Fisherovú a jej matku Debbie Reynoldsovú pochovali v L.A.

LOS ANGELES - Hollywoodske herečky Debbie Reynoldsovú a jej dcéru Carrie Fisherovú pochovali v piatok na cintoríne v Los Angeles v rámci súkromného obradu.

slovakia

left justify in out

Na smútočnej rozlúčke vo Forest Lawn Memorial Park v Hollywoods Hills sa zúčastnila rodina a priatelia oboch zosnulých žien, vrátane Fisherovej brata Todda a jej dcéry Billie Lourdovej, uviedli americké médiá.

 


Fisherová, ktorá sa preslávila ako princezná Leia v Hviezdnych vojnách (1977), zomrela vo veku 60 rokov dňa 27. decembra po srdcovej zástave počas letu z Londýna do Los Angeles.

Jej matka Debbie Reynoldsová hrala hlavnú úlohu po boku Genea Kellyho v kultovom filmovom muzikáli "Spievanie v daždi" z roku 1952 a bola nominovaná na Oscara za rolu v muzikáli "Nepotopiteľná Molly Brownová" (1964). V roku 1973 ju nominovali na divadelnú cenu Tony za výkon v muzikáli "Irene" na Broadwayi. Zomrela iba deň po svojej dcére po mozgovej príhode vo veku 84 rokov.

Podľa magazínu People do hrobu Reynoldsovej vložili časť popola z ostatkov jej dcéry.

Fisherovú spopolnili skoršie tento týždeň, uviedol celebritný server E! Online, podľa ktorého sa v blízkej budúcnosti plánuje verejná rozlúčka s oboma herečkami, ale podrobnosti ešte nie sú známe.

Rodina a priatelia vrátane Meryl Streepovej, Meg Ryanovej a Gwyneth Paltrowovej sa údajne zúčastnili vo štvrtok na zádušnej omši vo Fisherovej domove v Beverly Hills. Reynoldsová žila samostatne v tesnej blízkosti svojej dcéry.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona