Herečku Sharon Stone zažalovala pestúnka jej detí

NETKY.SK • 25 Máj 2012, 05:52 • 2 min
 Herečku Sharon Stone zažalovala pestúnka jej detí

Herečku Sharon Stone zažalovala pestúnka jej detí - Celebrity Bývalá pestúnka detí Sharon Stone v stredu na herečku podala žalobu. Podľa jej slov hviezda urážala Filipínčanov a nazývala ich hlúpymi.

slovakia

left justify in out

img

Bývalá pestúnka detí Sharon Stone v stredu na herečku podala žalobu. Podľa jej slov hviezda urážala Filipínčanov a nazývala ich hlúpymi. Erlinda Elemen, ktorá sa v roku 2008 stala hlavnou pestúnkou herečkiných troch detí, tiež tvrdí, že Stone kritizovala jej vierovyznanie a nedovolila jej čítať Bibliu. Údajne sa nesmela rozprávať s deťmi, aby si neosvojili jej spôsob reči. Pestúnka uviedla, že vo februári 2011 dostala neprávom výpoveď za to, že jej herečkini zamestnanci zaplatili za nadčasy. To malo Stone nahnevať a údajne chcela peniaze späť.

Sharon Stone pestúnkine obvinenia rezolútne odmieta. "Táto žaloba je absurdná a podala ju nespokojná zamestnankyňa, ktorá zjavne chce získať peniaze všetkými spôsobmi, ktorými sa dá," uviedol jej hovorca. "Po tom, ako pred približne pred jeden a pol rokom dostala výpoveď, podala žiadosť na vyplatenie odškodného pre svoju údajnú práceneschopnosť. Teraz hľadá ďalšiu príležitosť, ako si privyrobiť. Toto je neopodstatnená žaloba s hlúpymi tvrdeniami, ktoré sú vymyslené. Súd úplne očistí meno Sharon Stone," dodal.

Päťdesiatštyriročná Stone sa stala hviezdou začiatkom 90. rokov minulého storočia vďaka provokatívnym úlohám v snímkach Základný inštinkt (1992) a Niekto sa pozerá (1993). Objavila sa aj vo filmoch Catwoman (2004), Zlomené kvety (2005), Základný inštinkt 2 (2006), Atentát v Ambassadore (2006) či Alpha Dog (2006). Za herecký výkon v snímke Kasíno (1995) si vyslúžila nomináciu na Oscara. Tento rok do kín príde životopisná snímka Lovelace o pornoherečke Linde Lovelace, v ktorej stvárňuje matku hlavnej postavy.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies