Herečku Scarlett Johanssonovú videli držať sa za ruky s neznámym mužom

NETKY.SK • 21 November 2012, 07:59 • 2 min
Herečku Scarlett Johanssonovú videli držať sa za ruky s neznámym mužom

Herečku Scarlett Johanssonovú videli držať sa za ruky s neznámym mužom - Celebrity Vlani v lete sa herečka rozviedla s kolegom Ryanom Reynoldsom. Americká herečka Scarlett Johanssonová (27), má zrejme nového ctiteľa.

slovakia

left justify in out

img

Vlani v lete sa herečka rozviedla s kolegom Ryanom Reynoldsom.

 Americká herečka Scarlett Johanssonová (27), má zrejme nového ctiteľa. Rodáčku z New Yorku videli totiž v jednej z miestnych reštaurácií držať sa za ruky s doteraz neznámym mužom.

Informáciu priniesol denník The New York Post.

Známa herečká sa iba v októbri rozišla s podnikateľom v oblasti reklamy Nateom Naylorom (38), s ktorým tvorila nerozlučnú dvojicu od februára 2012. Vlani v lete sa herečka rozviedla s kolegom Ryanom Reynoldsom (35).

Johanssonová má od prvej polovice 90. rokov za sebou množstvo filmových projektov, viacero z nich s renomovanými filmármi a partnermi, vrátane Woodyho Allena (Sólokapor, Hra osudu), Javiera Bardema (Vicky Cristina Barcelona), Hugha Jackmana a Christophera Nolana (Dokonalý trik) alebo Colina Firtha a Petera Webbera (Dievča s perlou). Zahrala si aj vo filme Zaklínač koní v réžii Roberta Redforda, v snímke Ostrov po boku Ewana McGregora a v réžii Michaela Baya, ako aj v týchto dňoch premiérovanej dráme Hitchcock o slávnom majstrovi hororov, režisérovi Alfredovi Hitchockovi s Anthonym Hopkinsom v titulnej úlohe.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona