Herečku Elizabeth Taylorovú v životopisnom filme stvárni Lindsay Lohanová

NETKY.SK • 24 Apríl 2012, 11:01 • 2 min
Herečku Elizabeth Taylorovú v životopisnom filme stvárni Lindsay Lohanová

Herečku Elizabeth Taylorovú v životopisnom filme stvárni Lindsay Lohanová - Celebrity Zosnulú legendárnu hviezdu filmového plátna Elizabeth Taylorovú si v pripravovanej snímke o jej živote zahrá kontroverzná Lindsay Lohanová. Potvrdila to samotná 25-ročná

slovakia

left justify in out

img

Zosnulú legendárnu hviezdu filmového plátna Elizabeth Taylorovú si v pripravovanej snímke o jej živote zahrá kontroverzná Lindsay Lohanová. Potvrdila to samotná 25-ročná herečka, známa škandálmi a problémami so zákonom.
      Film Liz & Dick bude založený na divokom ľúbostnom vzťahu, ktorý Taylorová prežila s hercom Richardom Burtonom. 
      "Vždy som obdivovala a mala veľkú úctu k Elizabeth Taylorovej," uviedla Lohanová pre najnovšie vydanie časopisu Us Weekly. "Nebola len skvelou herečkou, ale aj úžasnou ženou. Som veľmi poctená, že som dostala ponuku hrať túto rolu."
      Dosiaľ poslednú veľkú hereckú úlohu mala Lohanová v snímke "Šéfe, som v tom!" z roku 2009.
      Elizabeth Taylorová zomrela vlani v marci vo veku 79 rokov. Jej vzťah s Burtonom priťahoval pozornosť bulváru na celom svete. Hviezdy Hollywoodu sa spoznali pri nakrúcaní filmu Kleopatra v roku 1963, následne opustili svojich partnerov, zosobášili sa a desať rokov rozviedli. Znovu uzavreli manželstvo v roku 1975 a o necelý rok sa opätovne rozviedli. 
      Lohanovú odsúdili za riadenie motorového vozidla pod vplyvom alkoholu, prechovávanie drog a krádež náhrdelníka. Do mája 2014 má podmienečný trest.  

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies