Herečku Amandu Bynes nezažalujú za založenie ohňa

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 11:14 • 2 min
Herečku Amandu Bynes nezažalujú za založenie ohňa

LOS ANGELES - Americká herečka Amanda Bynes nebude čeliť žalobe za to, že v pondelok na príjazdovej ceste istej Bonnie Braaten v kalifornskom meste Thousand Oaks založila oheň.

slovakia

left justify in out

So sebou mala aj kanister s benzínom. Do neho podľa jedného z ľudí, ktorí zavolali políciu, dokonca vložila horiaci kus látky. Ďalší svedok opísal, že Bynes našiel ležiacu pri ohni, pričom jej horeli nohavice. Tie si vyzliekla a odišla so slovami, že jej pes má popáleniny. Následne zamierila do neďalekého obchodu, kde zviera umyla v priestoroch pre zamestnancov. K incidentu došlo neďaleko domu rodičov herečky, ktorá je rodáčkou z Thousand Oaks.

Polícia predpokladá, že čin 27-ročnej problematickej herečky súvisí s psychickou poruchou a usúdila, že nepotrebuje trest, ale odbornú pomoc. Po incidente ju poslali na 72-hodinový nedobrovoľný pobyt na psychiatrii, keďže podľa policajtov predstavuje nebezpečenstvo pre seba alebo iných. Rovnaký pobyt absolvovala v roku 2008 aj speváčka Britney Spears. Do nemocnice nastúpila v pondelok v noci a ak sa jej stav po uplynutí spomínaných 72 hodín nezlepší, čakajú ju až dva týždne psychologickej terapie. Herečkin otec Richard Bynes pre portál TMZ.com vyhlásil, že odmieta zaplatiť za škody, ktoré jeho dcéra na pozemku spomínanej Braaten spôsobila, nakoľko je to Amandina zodpovednosť. Jej rodičia však budú od súdu žiadať o poručníctvo, lebo chcú dcére pomôcť dať si život do poriadku. 

Amanda Bynes, ktorá je známa z filmov ako Nenapraviteľný klamár (2002), Po čom dievča túži (2003), Stroskotaná láska (2005), Super náhradník (2006), Snehulienka to má v paži (2007), Hairspray (2007) či Easy A (2010), má v ostatnom období početné problémy so zákonmi. Navyše sa podľa viacerých svedkov správa veľmi zvláštne, rozpráva sa s rôznymi predmetmi alebo máva bezdôvodné hysterické záchvaty smiechu. Bynes zatkli v apríli 2012 za šoférovanie pod vplyvom omamných látok. Už o niekoľko dní neskôr údajne spôsobila dopravnú nehodu a ušla z miesta činu. Ďalšiu autonehodu spôsobila v auguste, pričom aj vtedy ušla z miesta incidentu. Za tieto skutky dostala trojročnú podmienku. Tento rok v máji ju zas zatkli po tom, čo z okna 36. poschodia vyhodila vodnú fajku. Do jej manhattanského bytu prišli policajti po tom, ako niekto nahlásil, že na chodbe fajčí marihuanu. Nasledujúcu noc strávila vo väzbe. Momentálne je obvinená z nezákonnej držby marihuany a tiež z ohrozenia z nedbanlivosti a pokusu manipulovať s dôkazmi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona