Herečka Zuzana Kanócz sa stala mamičkou: Má syna!

NETKY.SK • 8 August 2013, 12:16 • 2 min
Herečka Zuzana Kanócz sa stala mamičkou: Má syna!

BRATISLAVA - Slovenská herečka Zuzana Kanócz sa s partnerom a zároveň kolegom Jurajom Lojom teší z prvého spoločného bábätka. Ako informoval portál Topky.sk, 33-ročná brunetka ho priviedla na svet dnes dopoludnia.

slovakia

left justify in out

Dvojica má syna, ktorého meno ešte nie je známe. Kanócz približne pred rokom o bábätko v piatom mesiaci prišla, keď jej tehotenstvo skomplikovali nečakané zdravotné problémy. Tie sa vraj prejavili už počas nakrúcania seriálu Horúca krv (2012). Hoci záchranka odviezla herečku z pľacu rovno do nemocnice, bábätko sa nepodarilo zachrániť.

Zuzanu Kanócz okrem divadla a Horúcej krvi diváci poznajú aj zo seriálov Medzi nami (2005) a Ordinácia v ružovej záhrade (2007). Jej filmovým debutom bola snímka Kruté radosti (2002) Juraja Nvotu a preslávila sa najmä vďaka režisérovi Filipovi Renčovi, ktorý ju obsadil do svojho filmu Román pre ženy (2004), kde si zahrala po boku Mareka Vašuta. Tiež sa objavila v dráme Nebo, peklo... zem (2009) či v televíznom filme Čerešňový chlapec (2011).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies