Herečka Zuzana Haasová čaká druhé dieťa

NETKY.SK • 20 Február 2013, 12:39 • 2 min
Herečka Zuzana Haasová čaká druhé dieťa

Herečka Zuzana Haasová čaká druhé dieťa - Celebrity Slovenská herečka Zuzana Haasová, známa napríklad zo seriálu Panelák (2008), čaká druhé bábätko. Ako prvý o tom informoval týždenník Šarm.

slovakia

left justify in out

img

Slovenská herečka Zuzana Haasová, známa napríklad zo seriálu Panelák (2008), čaká druhé bábätko. Ako prvý o tom informoval týždenník Šarm. Momentálne je v treťom mesiaci tehotenstva, otcom bábätka je jej partner Martin Kostka. Tridsaťjedenročná Haasová už má dcéru Romanu z prvého manželstva.

Herečky sa na jej tehotenstvo pýtal portál Topky.sk, ktorému prezradila, že ďalšieho potomka plánovala. "Cítim sa veľmi dobre práve preto, že tehotenstvo bolo a muselo byť prísne plánované, lebo som diabetička. Dvadsaťštyri hodín denne som formou pumpy na inzulíne,“ povedala herečka pre Topky. Podľa jej slov musela rok čakať na to, kým sa jej ustáli hladina cukru v krvi. Haasová, ktorá sa ukázala aj v seriáloch Silvánovci (1996) či Ordinácia v ružovej záhrade (2007), mala pre túto chorobu problematické už prvé tehotenstvo, verí však, že všetko dobre dopadne.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies