Herečka Táňa Radeva si v GUnaGu zahrá štyroch mužov

NETKY.SK • 8 December 2016, 13:09 • 2 min
Herečka Táňa Radeva si v GUnaGu zahrá štyroch mužov

BRATISLAVA - Bratislavské Divadlo GUnaGU chystá premiéru novej komédie Viliama Klimáčka s názvom Muži sa minuli (Dáša, Rút & Sisa). V tejto hre je mnohé naopak. Muži hrajú ženy a Táňa Radeva štyroch mužov. Novú hru v réžii Sone Ferancovej uvedie divadlo v piatok 9. decembra.

slovakia

left justify in out

S mužmi je ťažko, bez nich ešte ťažšie. Nový titul Muži sa minuli (Dáša, Rút & Sisa) je čiernou komédiou o manželstve. Sleduje tri veľmi turbulentné vzťahy - exmodelku a jej bohatého podnikateľa, bývalú pankáčku a jej pobožného manžela a nakoniec submisívnu ženu, týranú vlastným partnerom. V hre je skutočne všeličo naopak - Viktor Horján, Martin Meľo a Martin Hronský hrajú tri ženy a všetkých mužov príbehu stvárňuje herečka Táňa Radeva.

 

Po rokoch v divadle GUnaGU opäť hosťuje režisérka Soňa Ferancová, ktorá Klimáčkov text naštudovala ako modernú komédiu o rozbitých vzťahoch dnešných ľudí. Pod hudbu sa podpísal Slavo Solovic, kostýmy navrhla Simona Vachálková.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies