Herečka Shannon Purser je bisexuálka

NETKY.SK • 19 Apríl 2017, 10:11 • 2 min
Herečka Shannon Purser je bisexuálka

BRATISLAVA - Americká herečka Shannon Purser, známa najmä ako Barb Holland zo seriálu Stranger Things (2016), je bisexuálka.

slovakia

left justify in out

Potvrdila to v utorok prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Devätnásťročná herečka odpovedala na reakcie verejnosti na jej skorší tweet o fanúšikmi vymyslenom vzťahu hlavných hrdiniek v televíznej sérii Riverdale (2017).

 

 

"Normálne takéto veci nerobím, ale zistila som, že je teraz dobrý čas na to, aby som bola osobná. Len nedávno som oznámila rodine a priateľom, že som bisexuálka. Stále je to niečo, čo spracúvam a snažím sa pochopiť. A nerada o tom veľa hovorím. V LGBTI komunite som úplne nová," napísala. Zároveň sa ospravedlnila za necitlivú reakciu v spomínanom skoršom tweete, ktorý už vymazala. 

Shannon Purser si okrem Stranger Things zahrala aj v spomínanom Riverdale, kde stvárňuje Ethel Muggs. Jej debutom na filmovom plátne bude horor Wish Upon, ktorý sa do amerických kín dostane 14. júla. Okrem toho sa predstaví aj v pripravovanej komédii Life of the Party, v ktorej si zahrá po boku Melissy McCarthy či Maye Rudolph. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies