Herečka Scarlett Johanssonová sa zasnúbila

NETKY.SK • 5 September 2013, 17:46 • 2 min
Herečka Scarlett Johanssonová sa zasnúbila

NEW YORK - Americká herečka Scarlett Johanssonová, ktorej najnovší film Under the Skin uviedli na filmovom festivale v Benátkach, a jej priateľ, bývalý francúzsky novinár Romain Dauriac, sa zasnúbili. Oznámil to dnes hovorca 28-ročnej herečky s tým, že dátum sobáša zatiaľ nestanovili.

slovakia

left justify in out

"Môžem potvrdiť, že Scarlett a Romain sa zasnúbili," citovala agentúra Reuters herečkinho hovorcu Marcela Pariseaua. Predchádzajúce manželstvo Johanssonovej s hercom Ryanom Reynoldsom sa skončilo v roku 2010.

Scarlet Johanssonová sa zvyčajne zdráha hovoriť o svojom súkromí, vie však, čo chce a čo nechce vo vzťahu. "Neznášam žiarlivé správanie sa," povedala nedávno časopisu Marie Claire. "Je to naozaj neatraktívne, pretože to ukazuje akúsi neistotu."

Herečka, známa napríklad z filmu Stratené v preklade, tento týždeň navštívila Benátky, kde propagovala nový sci-fi film Under the Skin. Pozornosť médií tam upútal veľký diamantový prsteň na jej ľavej ruke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona