Herečka Sabina Remundová bývala veľký introvert

NETKY.SK • 2 Jún 2017, 15:20 • 2 min
Herečka Sabina Remundová bývala veľký introvert

BRATISLAVA - Česká herečka Sabina Remundová bola podľa vlastných slov od malička veľmi plachá.

slovakia

left justify in out

„Tá plachosť, niekedy až chorobná, bola myslím zapríčinená z veľkej časti popularitou mojej maminky. Vekom sa to normalizuje. Dnes by som o sebe povedala, že som taká zvláštna kombinácia introverta a extroverta,“ poznamenala .

Postaviť sa pred kameru či na javisko však sympatická blondínka zvláda s prehľadom. „To je úplne iný svet. Keď hrám, nie som sama za seba, som niekto iný a to je pre mňa veľmi oslobodzujúce. Na javisku alebo pred kamerou dokážem byť dostatočne plnokrvná a strácam zábrany,“ priblížila herečka, ktorá si na každej svojej role dáva veľmi záležať. „Každá rola vyžaduje veľký kus práce, aj tie menšie... Ja o každej postave, ktorú mám stvárniť, veľa premýšľam a pripravujem sa. Baví ma hľadať v tých charakteroch určitú farebnosť, to sa v tom výsledku vždy nejako zúročí...,“ podotkla Remundová.

Známa herečka musí každej postave, ktorú stvárňuje, preniknúť doslova pod kožu a musí si ju dokonca obľúbiť. „Každá postava, ktorú mám stvárniť, musí mať nejaké dôvody, prečo by som ju mala rada. Keď ich hneď pri čítaní scenára nenachádzam, tak si ich občas - ešte predtým, ako dostanem inštrukcie od režiséra - len tak sama pre seba vymýšľam,“ zasmiala sa 45-ročná rodáčka z Písku, ktorú môžu jej fanúšikovia v súčasnosti vidieť v najnovšom počine Jana Hřebejka a Petra Jarchovského, dráme Rodinný priateľ, kde stvárňuje svojskú sestru jedného z hlavných hrdinov.

 

„Táto postava ma od začiatku veľmi bavila, tiež bola veľmi vrstevnatá... Som šťastná, že som dostala od Jana príležitosť. Myslím, že aj pre diváka je to celkom zrozumiteľná postava. Každý podľa mňa má nejakú takúto príbuznú alebo susedku... Bavilo ma ju stvárňovať a baví ma sa na ňu aj pozerať. Keď som tak s obomi otvorenými očami sledovala, ako som to zahrala, tak si za tým stojím. Myslím, že je tam vidieť tá práca, ktorú som tomu dala,“ uviedla Remundová.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona