Herečka Rashida Jones vyzvala svoje kolegyne: Nesprávajte sa ako šľapky!

NETKY.SK • 23 Október 2013, 09:16 • 2 min
Herečka Rashida Jones vyzvala svoje kolegyne: Nesprávajte sa ako šľapky!

LOS ANGELES - Americká herečka Rashida Jones vyjadrila rozčarovanie nad správaním sa niektorých celebrít. Negatívny postoj k známym ženám, ktoré ukazujú viac, ako je vhodné, zverejnila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročnej dcére hudobného producenta Quincyho Jonesa a herečky Peggy Lipton prekáža, že sú hviezdami ženy, ktoré nemajú takmer žiadne zábrany. "Prestaňte sa správať ako šľapky," vyzvala kolegyne. "Nikoho neodsudzujem za to, čo robí so svojím životom a telom. Len si myslím, že by sme sa mali pozrieť na to, čo akceptujeme ako normu," dodala absolventka Harvardu. "Pozerá sa predsa celá generácia mladých žien. Samozrejme, je skvelé vyzerať sexi, ale niečo treba nechať aj na predstavivosť," napísala ďalej herečka.

Hoci nezmienila žiadnu konkrétnu celebritu, hviezd, ktoré plnili médiá tým, čo všetko ukázali zo svojho tela, je viacero. Speváčka Miley Cyrus sa v septembri objavila v klipe k piesni Wrecking Ball úplne nahá a vyzliekla sa aj pre pripravovaný videoklip Real & True. Rapperka Nicki Minaj zase cez Instagram zverejnila fotografiu svojho takmer nahého poprsia a televízna hviezda Kim Kardashian sa pochválila fotkou v odvážnych plavkách. Viac tela ako šiat ukázala aj Britney Spears v novom klipe k piesni Work B**ch, kde zároveň ako domina bičuje polonahé ženy, a tiež Rihanna, ktorá sa vo videu ku skladbe Pour It Up predvádza iba v sieťke, skromnej podprsenke alebo negližé. 

Rashida Leah Jones je filmová a televízna herečka, autorka komiksov, scenáristka a príležitostná speváčka. Od roku 2009 účinkuje v komediálnom seriáli Parks and Recreation. Je tiež spoluautorkou scenára filmu Celeste a Jesse navždy (2012), v ktorom si aj zahrala. Objavila sa aj v snímkach ako Sociálna sieť (2010), Poliši (2010), Our Idiot Brother (2011) či Muppets (2011). V seriáli Boston Public (2000 - 2004) stvárňovala v rokoch 2000 až 2002 Louisu Fenn a v seriáli The Office (2005 - 2013) sa v rokoch 2006 až 2011 predstavila ako Karen Filippelli. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona