Herečka Poppy Montgomery sa stala trojnásobnou matkou

NETKY.SK • 14 November 2014, 09:28 • 2 min
Herečka Poppy Montgomery sa stala trojnásobnou matkou

LOS ANGELES - Austrálsko-americká herečka Poppy Montgomery je trojnásobnou matkou.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročná rodáčka zo Sydney porodila v utorok 11. novembra v Los Angeles chlapčeka, ktorému spolu s manželom Shawnom Sanfordom dali meno Gus Monroe Deveraux Sanford. Bábätko po narodení vážilo približne 3290 gramov a meralo 52 centimetrov.

 

Dvojica má okrem toho aj dcéru Violet Grace, ktorá prišla na svet vlani v apríli. Predstaviteľka detektívky Carrie Wells zo seriálu Šiesty zmysel (2011 - 2014) má z predchádzajúceho vzťahu s hercom Adamom Kaufmanom takmer sedemročného syna Jacksona. Sanford je tiež otcom ďalších dvoch detí - dcéry Haley a syna Braydona, ktorých mu porodila bývalá manželka. 

 

"S veľkou radosťou vítame do našej rodiny malého Gusa. Budeme navždy vďační za jeho zdravý a šťastný príchod. Jeho bratia a sestry sa ho už nemôžu dočkať, budeme im však neustále pripomínať, že Gus nie je hračka," uviedol Sanford pre americký týždenník People, ktorému sa podarilo získať aj fotografiu bábätka. 

 

Poppy Montgomery, vlastným menom Poppy Petal Emma Elizabeth Deveraux Donahue, vyrastala v Austrálii, neskôr sa však presťahovala do Spojených štátov amerických. Diváci a diváčky ju môžu poznať aj ako agentku Samanthu Spade zo seriálu Bez stopy (2002 - 2009). Okrem toho sa predstavila v snímkach ako Mŕtvy spolubývajúci (1998), Iná sestra (1999), Doživotie (1999) či Magic Beyond Words: The JK Rowling Story (2011). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona