Herečka Naomi Watts chce dcéru!

NETKY.SK • 30 Júl 2013, 09:04 • 2 min
Herečka Naomi Watts chce dcéru!

LOS ANGELES - Britsko-austrálska herečka Naomi Watts by zvážila ďalšie dieťa, keby jej niekto zaručil, že to bude dcéra. Štyridsaťštyriročná hviezda zatiaľ má s partnerom Lievom Schreiberom dvoch synov - šesťročného Sashu a päťročného Samuela.

slovakia

left justify in out

"Dvoch chlapcov je niekedy ťažké zvládať a často máte pocit, že by bolo jednoduchšie, keby sa dve dievčatá hrali so svojimi čajovými súpravami a bábikami. Ale Liev je veľmi rád, že máme dvoch chlapcov. Myslím, že by som uvažovala nad ďalším bábätkom, keby mi niekto mohol garantovať, že to bude dievča," uviedla pre magazín OK!. Podľa jej slov je však pre ňu ťažké skĺbiť materstvo a kariéru, keďže nadbytočné kilogramy po pôrode zhadzovala pomaly. Keď totiž čakala prvého syna, pribrala vyše 20 kilogramov a nedarilo sa jej dostať sa na pôvodnú hmotnosť, nakoniec jej ale vraj pomohlo Pilates.

Naomi Watts hereckú kariéru odštartovala v austrálskych televíznych seriáloch. Uznanie kritiky získala vďaka psychologického trileru Mulholland Drive (2001) režiséra Davida Lyncha a o rok neskôr sa preslávila účinkovaním v americkej verzii kultového hororu Kruh. Za snímku 21 gramov (2003) ju nominovali na Oscara. Diváci ju môžu poznať aj z filmov Hranice života (2005), King Kong (2005), Farebný závoj (2006), Prísľuby z Východu (2007), International (2009), Poznáš muža svojich snov (2010), Dreamhouse (2011) či J. Edgar (2011). Vlani sa ukázala v snímke Nič nás nerozdelí, za výkon v ktorej si vyslúžila druhú nomináciu na Oscara. V roku 2002 ju magazín People zaradil do svojho zoznamu najkrajších ľudí súčasnosti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies