Herečka Mila Kunis sa ohradila voči mužom tvrdiacim, že sú tiež tehotní

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 12:25 • 2 min
Herečka Mila Kunis sa ohradila voči mužom tvrdiacim, že sú tiež tehotní

WASHINGTON - Americká herečka ukrajinského pôvodu Mila Kunis, ktorá čaká dieťa s americkým hercom Ashtonom Kutcherom, sa v televíznej šou Jimmy Kimmel Live! ohradila voči mužom, ktorí o sebe tvrdia, že sú s manželkou tehotní.

slovakia

left justify in out

Moderátor programu pri rozhovore s Kunis podotkol, že aj on s manželkou čaká dieťa. "Aj moja žena a ja sme tehotní. Veľmi skoro budeme mať bábätko," citovala ho CNN.
      

Kunisová, ktorá čaká s Kutcherom svoje prvé dieťa, sa ho spýtala: "Vy obaja budete mať dieťa? Vy i vaša manželka ste tehotní?" Potom sa s očividne pripraveným posolstvom chopila mikrofónu, aby odovzdala "odkaz všetkým nastávajúcim otcom".
      

"Prestaňte hovoriť 'sme tehotní'", zdôraznila. "Vy nie ste tehotný. Nemusíte zo seba malou dierou vytlačiť človiečika o veľkosti melóna. Neplačete v aute, keď počúvate hlúpu sentimentálnu pesničku... a keď sa zobudíte a vraciate, nie je to preto, že čakáte nový ľudský život, ale pretože ste si dali priveľa pohárikov tequily. Viete, koľko pohárikov sme si dali my? Žiaden, pretože nemôžeme..."
      

V závere jej vystúpenia sa k nej na javisku pripojili ďalšie tehotné ženy so zmrzlinami, ktoré spoločne s ňou vyhlásili: "Vy nie ste tehotní. My sme!"
      

Kunis zažiarila v roku 2009 vo filme Extrakt s Benom Affleckom a Jasonom Batemanom. Za hlavnú postavu baletky vo filme Čierna labuť (2010) bola nominovaná na Zlatý glóbus. Jej ostatný film z roku 2012, ktorý sa premietal aj na Slovensku, má názov Macík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies