Herečka Michaela Badinková sa stala dvojnásobnou matkou

NETKY.SK • 8 Marec 2014, 10:19 • 2 min
Herečka Michaela Badinková sa stala dvojnásobnou matkou

BRATISLAVA - Slovenská herečka Michaela Badinková, ktorá v súčasnosti žije v Česku, sa stala dvojnásobnou matkou.

slovakia

left justify in out

Dcéra, ktorej dali meno Emília, prišla na svet v stredu 5. marca. Informoval o tom portál iDnes. Otcom druhého potomka sa stal herečkin partner Jan Teplý ml., s ktorým má aj prvorodenú dcéru Evelínu. Pohlavie druhého dieťaťa bolo vraj pre rodičov prekvapením. "Nenechali sme si to prezradiť a sama to neodhadnem," vyjadrila sa herečka pár týždňov pred pôrodom.

 

Čerstvá matka sa však pravdepodobne nebude ponáhľať s návratom na televízne obrazovky. "Každá matka to má inak. Ja razím heslo, že čas oklamať nejde a v prípade výchovy dieťaťa to platí dvojnásobne. Rodinné teplo pani na upratovanie nevytvorí. Rodine, teda malej i partnerovi, sa venujem prakticky stále. My sme navyše veľkí výletníci, takže máme stále čo robiť. Evelínka raz ocení, že má základňu, kam sa môže kedykoľvek vrátiť," povedala rodená Slovenka pre iDnes ešte minulý rok. 

 

Michaela Badinková sa narodila 25. januára 1979 v Malackách. Začínala v Divadle Andreja Bagara v Nitre a Bábkovom divadle v Žiline. V súčasnosti žije a pôsobí v Prahe, kde účinkuje v Divadle na Fidlovačce. Diváci a diváčky ju môžu poznať z filmov Jak básníci neztrácejí naději (2003) alebo Karamazovi (2008), zahrala si aj v seriáloch Ulice (2005) a To nevymyslíš (2005). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies