Herečka Martina Majerníková sa teší zo zdravého dieťaťa

NETKY.SK • 7 November 2014, 14:48 • 2 min
Herečka Martina Majerníková sa teší zo zdravého dieťaťa

BRATISLAVA - Slovenská herečka Martina Majerníková si v súčasnosti popri práci užíva najmä svojho dvojročného syna Natana.

slovakia

left justify in out

„Veľmi sa teším, že mám zdravé dieťa a konečne po toľkých rokoch svoju rodinu a svoje zázemie,“ poznamenala sympatická tmavovláska. „Môžem povedať, že vtedy sa všetko robí oveľa ľahšie, pretože človek je usadený, má nejakú istotu, má sa kam vrátiť. Keď prídete večer z predstavenia, nečakajú vás len štyri steny bytu, ale je tam už niekto, kto vás objíme, kto na vás kričí mama...“ dodala 33-ročná rodáčka z Vrbového, ktorá v súčasnosti účinkuje v Divadle Malá scéna v Shakespearovej dráme Othello a súbežne končí tiež štúdium na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. „Strávila som tam päť rokov, je to síce super, ale človek sa musí posunúť ďalej. Tým, že už som staršia, tak to bude pre mňa určite oslobodenie. Dúfam však, že ma čaká zase niečo nové, nejaký ďalší schodík v živote,“ podotkla Majerníková, ktorá šesť rokov pôsobila v zahraničí ako speváčka na zaoceánskej lodi. Ako priznala v rozhovore pre agentúru SITA, jej snom je vrátiť sa naplno na divadelné dosky. „Dúfam, že sa mi to podarí. Othello je po šiestich rokoch moja premiéra. Na Malej scéne je to úžasné, počas štúdia som tu robila asistentku réžie, takže poznám týchto ľudí veľmi dobre a veľmi som si želala začať práve v takomto kolektíve s takýmito kolegami. Predsa od tých materských a iných povinností človek znovu ucítil tú divadelnú vôňu a to je na tom krásne,“ dokončila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona