Herečka Margot Robbie si zahrá v dráme Marian, pannu z povesti o Robinovi Hoodovi

NETKY.SK • 7 Marec 2017, 12:56 • 2 min
Herečka Margot Robbie si zahrá v dráme Marian, pannu z povesti o Robinovi Hoodovi

BRATISLAVA - Austrálska herečka Margot Robbie sa predstaví v snímke Marian.

slovakia

left justify in out

Dráma sa zameria na pannu Marianu z povesti o Robinovi Hoodovi, ktorá bola láskou jeho života. Tá sa po jeho smrti rozhodne nasledovať jeho kroky a pokúsi sa pomôcť ľuďom v kľúčovej bitke, od ktorej závisí osud kráľovstva. Sama sa tak stane legendou. Dvadsaťšesťročná rodáčka z Dalby stvárni titulnú postavu. 

Scenár novinky napísal Pete Barry. O produkciu sa postarajú Donald De Line, Amy Pascal, Rock Shaink a spoločnosť LuckyChap Entertainment. Ďalšie detaily ani mená ostatných hercov zatiaľ nie sú známe. 

Margot Elise Robbie začínala kariéru v austrálskych nezávislých filmoch a televízii, kde napríklad v rokoch 2008 až 2011 účinkovala v populárnej soap opere Neighbours (1985). Po tom, ako sa presťahovala do USA, dostala jednu z hlavných úloh v dramatickom seriáli Pan Am (2011 - 2012), ktorý sa však dočkal len 14 epizód.

 

Jej filmovým debutom bola romantická snímka Lásky čas (2013), po ktorej nasledovali filmy ako Vlk z Wall Street (2013), Suite française (2014), Focus (2015), Stávka na neistotu (2015), Jednotka samovrahov (2016) či Legenda o Tarzanovi (2016). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies