Herečka Margot Robbie rokuje o role vo filme o zajačikovi Petríkovi

NETKY.SK • 25 Október 2016, 16:00 • 2 min
Herečka Margot Robbie rokuje o role vo filme o zajačikovi Petríkovi

BRATISLAVA - Austrálska herečka Margot Robbie rokuje o účinkovaní v hranej adaptácii príbehu pre deti O zajačikovi Petríkovi (1902) od anglickej spisovateľky a ilustrátorky Beatrix Potter. Podľa informácií magazínu The Hollywood Reporter by 26-ročná rodáčka z mesta Dalby v Queenslande mala byť už v záverečnej fáze rokovaní. Detaily o jej úlohe nie sú známe, jasné je len to, že by mala prepožičať hlas jednému zo zajačikov.

slovakia

left justify in out

Robbie, ktorú diváci a diváčky mohli naposledy vidieť ako Harley Quinn v akčnej snímke Jednotka samovrahov (2016), by sa v prípade dohody pripojila k už skôr oznámeným kolegom ako sú James Corden, ktorý narozpráva titulného hrdinu, Daisy Ridley či Elizabeth Debicki. V snímke sa tiež predstavia aj Rose Byrne stvárňujúca Beu, ktorá bude pravdepodobne zastupovať samotnú autorku príbehu, a Domhnall Gleeson. Ten sa zase ukáže ako pán McGregor, ktorý chce zabrániť roztopašnému zajacovi, aby mu chodil do záhrady.


Film vznikne v spolupráci štúdia Columbia Pictures a britskej pobočky vydavateľstva Penguin Random House. O réžiu sa postará Will Gluck, scenár zase napísal Rob Lieber. S nakrúcaním snímky by mali začať v januári, jej premiéru naplánovali na apríl 2018.


Margot Robbie začínala kariéru v austrálskych nezávislých filmoch a televízii, kde napríklad v rokoch 2008 - 2011 účinkovala v populárnej soap opere Neighbours (1985). Po tom, ako sa presťahovala do USA, dostala jednu z hlavných úloh v dramatickom seriáli Pan Am (2011 - 2012), ktorý sa však dočkal len 14 epizód.

 

Jej filmovým debutom bola romantická snímka Lásky čas z roku 2013, po ktorej nasledovali životopisný film Vlk z Wall Street (2013), romantická dráma Suite française (2014) z obdobia II. svetovej vojny, romantická krimi komédia Focus (2015) či dobrodružná snímka Legenda o Tarzanovi (2016).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies