Herečka Maisie Williams prepožičia hlas postave v animáku Early Man

NETKY.SK • 17 Január 2017, 17:33 • 2 min
Herečka Maisie Williams prepožičia hlas postave v animáku Early Man

BRATISLAVA – Anglická herečka Maisie Williams prepožičia hlas jednej z postavičiek v pripravovanom animovanom filme Early Man, ktorého dej sa bude odohrávať v praveku. Konkrétne pôjde o statočnú rebelku menom Goona, ktorá bude pomáhať hrdinovi z doby kamennej Dugovi v podaní Eddieho Redmayna.

slovakia

left justify in out

Réžiu má na starosti Nick Park, ktorý spolu s Petrom Lordom režíroval animovaný film Slepačí úlet (2000). "Maisie je úžasná herečka a stvárňovanie statočných hrdiniek jej nie je cudzie," povedal Park na margo 19-ročnej Williams, ktorá je známa predovšetkým ako Arya Stark zo seriálu Hra o tróny (2011).


Na snímke sa bude podieľať aj Tom Hiddleston, ktorý prepožičia hlas tyranovi Lordovi Noothovi. Snímka vznikne s podporou anglických filmových štúdií Aardman.

 

"Som obrovskou fanúšičkou štúdií Aardman a možnosť spolupracovať s Nickom Parkom je splneným snom, a to najmä vďaka príležitosti nahovoriť fantastickú postavu, akou je Goona. Neviem sa dočkať, až ju diváci spoznajú," doplnila rodáčka z Bristolu, ktorá sa pochválila účasťou na projekte aj prostredníctvom služby Instagram. Slovenská distribučná premiéra novinky je predbežne naplánovaná na 1. marca 2018.


Margaret Constance "Maisie" Williams sa okrem Hier o tróny objavila aj v trileri Heatstroke (2013), dramédii Gold (2014) či mysterióznej dráme The Falling (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies