Herečka Lupita Nyong'o a spevák K'naan už netvoria pár

NETKY.SK • 28 Január 2015, 10:39 • 2 min
Herečka Lupita Nyong'o a spevák K'naan už netvoria pár

LOS ANGELES - Kensko-mexická herečka Lupita Nyong'o sa rozišla s kanadským rapperom a spevákom somálskeho pôvodu K'naanom.

slovakia

left justify in out

Pre magazín Us Weekly to uviedol nemenovaný zdroj. Rozchod dvojice, ktorá bola spolu približne rok, vraj iniciovala 31-ročná predstaviteľka Patsey z filmu 12 rokov otrokom (2013). Vzťah údajne ukončili ešte vlani.

Nyong'o už médiá začali spájať s americkým hercom a hudobníkom Jaredom Letom. Herečka a 43-ročný frontman kapely Thirty Seconds to Mars sa v nedeľu stretli na pódiu počas odovzdávania cien Screen Actors Guild. Neskôr sa spolu zabávali na afterpárty. 

 

Lupita Nyong'o je rodáčkou zo Ciudad de México, vyrastala však v Keni, odkiaľ pochádzajú jej rodičia. Herectvo vyštudovala na Yale University v USA a debutovala v krátkometrážnej snímke East River (2008). Následne sa predstavila v seriáli Shuga (2009 - 2012). Známou sa však stala až v roku 2013, keď si zahrala v spomínanej dráme 12 rokov otrokom režiséra Stevea McQueena. Za svoj výkon získala množstvo ocenení vrátane Oscara pre najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe. Vlani ju mohli diváci a diváčky vidieť v akčnom trileri Non Stop. Nakrútila tiež dokument In My Genes (2009), ktorý taktiež produkovala a napísala jeho scenár. 

 

Tridsaťšesťročný K'naan, vlastným menom Keinan Abdi Warsame, je rodákom z Mogadiša. Zo Somálska však ako 13-ročný spolu so svojou matkou a troma súrodencami ušiel do New Yorku. Odtiaľ sa po krátkom čase jeho rodina presťahovala do kanadského Toronta. Momentálne žije znova v New Yorku. Na hudobnej scéne debutoval v roku 2004 albumom My Life Is A Movie, po ktorom nasledovali nahrávky The Dusty Foot Philosopher (2007), Troubadour (2009) a Country, God Or The Girl (2012). Jeho najznámejším hitom je skladba Wavin' Flag. Na konte má tiež živú nahrávku The Dusty Foot On The Road (2007) a EP s názvom More Beautiful Than Silence (2012). S exmanželkou Deqou má dvoch synov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona