Herečka Lauren Potter sa nebude vydávať

NETKY.SK • 23 Február 2017, 14:50 • 2 min
Herečka Lauren Potter sa nebude vydávať

BRATISLAVA - Americká herečka Lauren Potter, známa najmä ako Becky Jackson zo seriálu Glee (2009 - 2015), sa nebude vydávať za dlhoročného priateľa Timothyho Speara.

slovakia

left justify in out

Oznámila to v rozhovore pre magazín People, v ktorom uviedla, že Spear pred niekoľkými týždňami zásnuby zrušil. "Bolí to, veľmi som ho ľúbila," uviedla rodáčka z Kalifornie. Podľa herečkinej matky Robin Sinkhorn, je za rozchodom dvojice publicita, ktorá 26-ročnému mladíkovi prekážala. "Nepáčila sa mu publicita, bolo toho naňho veľa," vyjadrila sa pre časopis. 

Dvadsaťšesťročná herečka a Spear sa zasnúbili v júli. Snúbenci, ktorí sa obaja narodili s Downovým syndrómom, sa poznali už ako deti. Spolu sa zúčastňovali na stimulačných stretnutiach pre nemluvňatá v meste Riverside v Kalifornii a neskôr sa začali stretávať po tom, ako sa obaja presťahovali do Laguna Beach. Ako informoval People, Potter už plánovala výber svadobných šiat, ktoré konzultovala s módnym návrhárom ako aj s odborníkmi z televíznej reality show Vyber si tie správne šaty (2007). 

Lauren Potter sa okrem spomínaného Glee predstavila aj v snímke Mr. Blue Sky (2007) či krátkometrážnom filme Guest Room (2015). Diváci ju tiež mohli vidieť v jednej z epizód piatej sezóny seriálu Viceprezident(ka) (2012). Potter je zástankyňou osôb so špeciálnymi potrebami a v roku 2011 sa stala členkou Prezidentskej komisie pre ľudí s mentálnym postihnutím, do ktorej ju navrhol americký prezident Barack Obama. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona